Khamis, September 17, 2009

5th Blogaversay Giveaway By My Little Touch

Firstly..tahniah buat Cik Azie, baby dah nak masuk pra yer.......Untuk giveaway ni memang cute la hadiah2 yang ditawarkan....boleh x tido lena nih...

Antara hadiah2 yang cik azie nak bagi pada sesape yg join......




Happy Garden Fat Qtr




Lizzie*Kate Cross Stitch Chart
L*K Love is Best




Anchor Tatting Thread (Multi-color) & crochet yarn (light yellow) - sorry no photo ;)




10 gm of Japanese Beads which consist of round beads (1 pack),
hex beads (1 pack) & 3mm pearls (1 pack)
[Bead colours depends on availability]

Hexagon Flower Pincushion
And......Supprise,Bonus Give Away By My Little Touch.....

bestnyer kalau dapat ni..


Untuk penyertaan ni ada yang perlu dipatuhi,
Antaranya adalah:
Pertama,kena add banner My Little Touch kat side bar and link kat blog
Kedua,jadi pengikut yang setia..
Ketiga,wat satu entry khas for Giveaway iniii
Keempat,komen kat entry cik azie kite yg come lote tu....lepas tu inform participation by email to liltouch@gmail.com

Haaaa....Tunggu Apa lagi...Jom Kita Join Ramai2..Meriahkan Contest cik azie nih..

ni Kali Kedua Contest yang saya join...Ada rezki Bolehla menang..he3

2 comments:

Azie berkata...

mekasih sbb join my giveaway.. tak sangka now baby dah boleh masuk pra-sekolah.. hik hik.. tp baby ni pasif sket.. LOL

bole tinggalkan ulasan rose kat my blog tak.. kat posting giveaway utk azie keep track participations..

nor rosmaria zainol berkata...

ok..i,ll post asap...he3