Khamis, September 17, 2009

Selamat Hari Raya

Salam Lebaran Dan Selamat Hari Raya Kepada Semua Kenalan Sahabat HAndai..kejap je ye kita berpuasa dah nak masuk bulan syawal..pejam celik2..dah nak raya kita ye.

Rasanya semua dah buat persiapan ke nak sambut raya ni??? Mesti semua serba baru kan...saya pun x ketinggalan..dah xsabar nak balik kg jumpa mak,abah tercinta. Rindu sangat dah lama x jenguk.

Anak2 pun dah makin besar dah makin bijak pandai. Yang si abang dah dok sebut2 nama tokwan,tok,makndak,maksu,pakcik dia...almaklumlah sini x ramai kawan..balik sana seronoklah dia..boleh bertinju bagai dengan mak menakan dan pak menakan dia...he3..

Tahun ni serba oren...rasa nak pakai oren lak..tahun lepas kaler meroon gitu..tukar la rasa plak ye...kuih muih tahun ni seperi biasalah...mak yang buat hu3...saya buat kuih tunjuk je..tp ada jugaklah ole3 buat sendiri dari langkawi. Takkan nak balik dengan tangan kosong..x gitu ye kawan2.

Sebelum balik kg..kena clean n clear dulu rumah di sini...nak tinggal ukannya kejap..lama jugak tu...silap haribulan bertandang cik Ct ye...jadi kena bersih elok2 dulu baru blh blk kg..biar selamat.

Last sekali....untuk kawan2 yang balik kg dengan drive tu..hati2lah ye...biar lambat asalakn selamat sampai kat destinasi yang dituju. Moga2 raya kali ini memberi seribu rahmat buat kita semua. Lastly saya mewakili seluruh keluarga saya di sini mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin..andai kata terlanjur bicara,,tersinggung bahasa...harap dimaafkan..almaklum siapa x pernah lakukan kesilapan kan...oklah setakat ni jelah dulu ye....jumpa lagi

Salam Lebaran

0 comments: