Ahad, Oktober 25, 2009

Adik Dah Tumbuh Gigi...

Wah....adik dah tumbuh gigi...seronoknyeeee...tgk adik tumbh gigi skit..satu batang..hehehehe..nampak comel je. Kejap je rasa...dah masuk 6 bulan tanggal 19.10.09. Tup3..masa berlalu begitu pantas..tapi aku masih di takok lama...erm..bila lagi nak maju jaya macam orang lain nih..banyak lagi wish list aku belum tertunai.

Geram tengok bila adik senyum bila diagah..seronoknya x terkira...itulah hati seorang ibu..anugerah yang Allah berikan x terhingga. Gambar xleh ambik lagi..susah jugak ye nak ambil gambar si kecik ni...gigi baru je naik skit..sebatang lak tu..kekekeke. Bila nak ada partner gigi tu xtau lagi..tapi adik tetap comel dihati ummi. Ummi sayang anak2 ummi..muahhhh...bebila nanti nak ambik gambar jugak...ggerammm....hhehehehhehe..

Sekarang adik dah pandai tepuk tangan, pandai guling2..ada 2,3 kali terlepas kluar dari tilam..aktif sungguh. baru xdan seminit dah ada tepi tilam..nasib baik atas tilam bukan atas katil...kalau katil maunya benjol kepala kalau jatuh..iskk..mintak dijauhkan...

Adik pantang kalau nampak kain..semua nak tarik masuk dalam mulut..terutama kain batik corak2 warna macam2..pantang nampak skit dah meniarap..guling2 nak ambik..macam2 karenah anak ummi nih...hehehehe..

Apapun ummi bersyukur...Allah berikan anugerah yang tak ternilai ini...alhamdulillah...x sabar tgk gigi adik tumbuh lagi..hu3

wait n see...

baru satu batang..hehehhehehe

0 comments: