Ahad, Oktober 25, 2009

Besday ....

Tarikh dah pun berlalu tapi aku coretkan jugak buat bingkisan di blog ni. Tanggal 21 september 09 besday anak sulung muhammad yaqzan naeem . Hepi besday sayang, moga dirahmati dan diberkati Allah selalu. Ummi sayang Naeem....tapi x sambut pun..ingat nak buat srentak nanti dengan ummi dan abah dia tapi sampai sekarang x buat2 lagi...x sempat ...Tanggal 7 oktober harijadi ummi(aku) tapi x sambut jugak sebab time tu kat kampung so hold on jap...balik mai langkawi..bz kemas pe semua. 12 oktober pulak besday my beloved hubby. Hepi besday hubby...honey sayang hubby..moga berkekalan bahtera rumahtangga kita sampai akhir hayat..dan dirahmati serta diberkati Allah selalu. Aminn... pun x buat pe pun only wish je masing2...xder mood lg nak buat dengan mood nak pindah rumah ni...

Penat pack pe semua..x sabar2 nak pindah dari sini. Tengoklah nanti sambut di kampung la kot..senang skit. Buat serentak, meriah gitu. Sana pulak ramai orang..asanak saudara. Bolehlah beramah mesra..hehehhehe. Terasa rindu lak kat kampung. Erm..bercakap pasal besday nih..makin bertambah usia aku, bertambah pengalaman , bertambah segalanya. Setiap orang pun macam tu kan...banyak lagi impian aku yang x tercapai nak dibandingkan dengan orang lain...kena buat wish list ni...hehehehhe..nantilah aku buat(xtau bila yang nak buat tu). Asik melayan facebook je(main tanam2 sayur laks) kekekekekke...hobby masa lapang sampai berebut dengan anak(naeem). Dia pun bz nak join gaks..kacau ummi dia main..kui3..naik sekepala dengan anak2. Biasalah..rebut2 ni kan best.

Jadinya besday kali ni..semuanya x disambut...hold on jap..nanti sambung balik..insyaAllah bila semua dh settle......yahoooo.

0 comments: