Selasa, November 24, 2009

Minggu Teramat bz

Salam dan selamat sejahtera semua...

Lama x mengupdate blog ku yang x seberapa pemes nih...hehehhehehee. Apa nak buat minggu ni memang bz giler...sbb nak pindah balik kampung. Dah x stay dah kat Pulau langkawi...kiranya pulau yang pemes dengan pelancong ni akan ku tinggalkan..yang tinggal hanyalah kenangan.


Semua barang dah pack..dan dah selamat sampai pun di kampung kelahiranku...Kg. Sungai Yom...mungkin ada yang pernah dengar dan mungkin juga tidak...yang pastinya di sinilah tanah tumpah darahku...huhuhuhu. Dah sampai sinipun banyak lagi barang yang di buka..berkotak2 plak tu..penat..mananya dengan baby lagi,,barang besar lagi..baju lagi...x menang tangan nak buat semua tu..jadi kena slow2..biar lambat asal semua ok...


Semua kena settle dalam bulan ni...dah x lama nak masuk bulan 12 dah...kerja pun nak kena cari...ringkasnya banyak la nak kena buat...penat kan?? Ni baru permulaan..panjang lagi perjalananku di sini...banyak lagi yang akan ku tempuhi..yerla stay dengan mak..faham2 je la. Dulu stay dengan hasben n anak2 je...kenalah pandai sesuaikan diri kat sini...


Erm..setakat ni ok je semua..harap2 rezki kami sekeluarga di sini ada hendakNya..dirahmati dan diberkati allah selalu. Oklah xleh lama2...ke bz an telah melanda....


Adiossss....salammm....

2 comments:

airmataselangor berkata...

salam kunjungan

lily lotus berkata...

amin..semoga semuanya baik belaka ;)