Sabtu, November 07, 2009

MsCraft Giveaway

Tada.....Giveaway lagi..
Kali ni giveaway oleh MsCraft. Sape yang nak join dialu2kan. Tarikh tutup pada 12pm 111109...haa..tunggu apa lagi...bukan senang nak dapat giveaway yang comel2 dan kiut miut dari Mscraft ni..saya pun cuba nasib manalah tahu untung2 dapatkan..walaupun banyak lagi yang lebih layak dari saya. Tapi who knows kan..sape yang bertuah tu..hehehhee

Ni dia antara giveaway yang akan diberikan oleh MsCraft.
Sape nak join ..boleh klik kat sini ye....Giveaway By MsCraft  . Comel2 kan..untunglah sape yang dapat ni..

Walaupun saya x pernah beli apa2 barangan dari MsCraft Shoppe ni..tapi saya selalu berkunjung ke blog belia..memang suka tengok hasil kerja tangan beliau dan rakannya. Erm tapi nak buat macam mana belum berkesempatan berurusan dengan kedua2 pemilik blog ni..Tapi dari feedback setiap orang yang berurusan dengan mereka..saya pasti mereka amat berpuas hati dengan setiap layanan dan perkhidmatan dari MsCraft Shoppe ini.

Kalau diberi kesempatan..saya ingin berurusan dengan pemilik MsCraft Shoppe ini di masa akan datang. Harap2 business mereka akan bertambah  maju jaya dan akan ada lebih banyak lagi produk yang lebih meletopsss
....oklah tu saja...tq








2 comments:

lily lotus berkata...

salam ;)...bestnya ur blog mcm2 ada...n ur heroes r so adorables!

nor rosmaria zainol berkata...

salam :)..hehhehe..thnks lily..sama juga macam awak...anak2 comel dan cute...tq ye kerana sudi jugak singgah ..hehhehe