Sabtu, November 07, 2009

My Cute Felt

SAlam semua...YeZZAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Kain felt saya dah sampai. Tq pada Kak Nita..sudi belikan untuk saya..muahhh..muahhh...memang colurful giler lah..geram tengok..sampai2 je terus buka sampul pos ekpress tu..dah x sabar2 nak buat kraf dari kain felt ni...biasala le apalagi...dah ada dalam` kepala otak' apa yang nak buat dengan kain felt ni....sesambil dok search di internet design atau tutorial yang boleh dibuat dari kain felt ni dan ni dia...hasilnya dari kain felt yang saya buat..memang x cun tp oklah kan setakat nak cuba2 dulu...nanti bila mahir baru la buat sebagai hasil kerja tangan kan..hehehehehhehe....

Jangan jeles tau ....actually ni gabungan beli dari dua orang. Satu dari  kedai online cik tica kita dan satu lagi dari sorang kakak yang sudi tolong saya belikan dari kawannya.

Tengok jangan x tengok ye...

















0 comments: