Sabtu, Februari 20, 2010

adiella collection giveaway


  Cabutan Pertama


                                                                        Lace Jewelery Box Heart Shape



             Cabutan Kedua Fleece Blanket(Jean Perry)  Size: 120cm *170cm



Giveaway ini dianjurkan oleh blog Adiella Collection . Sesapa nak join dialu2kan ye...klik je link di sebelah ni. Hadiah yang ditawarkan seperti yang terlihat di atas...best kan?? syarat2 pun senang je..boleh tengok di bawah:


Step 1: Jadi follower adiellacollection

Step 2: Buat satu entry ttg giveaway ini b'serta gambar hadiah giveaway diatas b'tajuk "adiella collection giveaway".

Step 3: Sila link kan blog ini di blog list anda.

Step 4: Sila tinggalkan comment b'serta link anda atau email.



Tarikh tutup "giveaway" ini adalah pada 20 February 2010 (11.59 pm). Pemenang b'tuah akan diumumkan pada 21 February 2010.

ok..tu je...


tata...

0 comments: