Ahad, Februari 28, 2010

Giveaway Dari CUJIE

Seperti biasa kali ni giveaway dari Cujie sempena bulan Februari ni...bulan cinta kata orang. Nak tahu lebih lanjut klik je banner di atas. Saya dapat tahu tentang giveaway ni dari Sarah .
hadiah yang ditawarkan pun best jugak.
Bagi yang nak join tu jangan lupa ye letak nama Ros ok..

Hadiahnya ialah :

1. Tempat pertama : Produk dermalogica conditioning body wash, stress relief treatment oil, body hydrating cream & the ultimate buffing glove worth RM150

2. Tempat kedua : Shawl dari Aisyahscarf worth RM13

3. Tempat ketiga : Felt yang akan dijahitkan nama anda worth RM10.

Giveaway ini akan berakhir pada 28 February 2010.

Pemenang akan dikira berdasarkan undi.


Selamat Mencuba...

0 comments: