Sabtu, Februari 13, 2010

Layannnn..Rindu

Erm..dah jam 4.35 pagi..tapi mata belum mengantuk..jadi layannnn je la internet pagi2 buta ni..time orang lain dah tido..aku je masih celik. Dalam kebosanan mengadap pc ni..best gak layan contest2 yang menceriakan minda dan hatiku ni yang kerinduannnn...erm agak2 ada ke sape tau aku apa yang membuatkan aku rindu ni...hehehhehe. Hanya tuhan je yang tahu betapa aku merindu...teringat pula lagu Rindu2 aduh sayang merindu...oleh Fauziah ...aku lupa nama popular dia lak. Erm..dalam asik dok layan contest2 ni...jangan lupe ek..sapa yang berkunjung ke blog wanjah.Com ni joinlah sekali..meriahkan lagi..lagipun benda free kan..kalau dapat best jugak. Kalau x dapat,,,anggap je suka2..lagipun semua benda tu menambahkan lagi perkenalan kita dengan orang yang kita x kenal..bak kata orang eratka lagi silaturahim. Cewah...

Pandang ke kiri..tengok anak2 sedang nyenyak tido..sesekali si abang bangun..mamai2..tido balik..yang adik sedap je tido..walapun abang dia tido buas...aduhh..kadang2 abis ditendang orang. aktif sungguh..jadi kena la letak bantal kiri kanan nak elak dari kena tendangan. kalau x naya je...

erm..esok hari sabtu..apa plan aku pun xtau lagi...banyak yang nak buat tapi ntahlah mood masih dalam suram2..memikirkan apa akan jadi masa ke depan2 ye...masih jauh..masih samar..apapun aku doakan semuanya berjalan dengan lancar.

Harap semuanya berlalu dengan mudah,lancar dan elok...tiada perkataan yang boleh aku gambarkan tentang apa yang aku lalui sekarang ni...dalam hati hanya berkata SABARLAH.....

Harap esok adalah lebih baik dari hari ini

Amin


0 comments: