Jumaat, Mei 21, 2010

Putra , Putri Generasi Masa Depan Negara

Salam semua...agak2 berapa lama dah ye Ros x update blog ni...dah bersawang pun..asik di kedai sebelah je..bbzbzbzbzbz...hehheehhe. Di pagi yang hening ni..time orang dah tido, anak2 pun dh tido...barulah tergerak hati nak tengok Rumah yang satu ni. Godek2 pc..akhirnya terkeluarlah cerita tentang putra putri harapan bangsa dan negara....

Jeng3..macam saspen la plak ye..xder apanye sebenar...tertengok gambar adik masa PLKN...sangat bersemangat dan kemas gitu..di samping kawan2 seperjuangan. Tapi stay kat situ sebulan je sebab dapat tawaran matrikulasi..skrang ni ada kat p.pinang. Dah dekat 2 minggu situ..xder kabar berita darinya..harap2 sihatlah ye..mesti skarang bz giler dengan tugasan yang mula mencabar minda..setelah berapa lama menyepikan diri dari mengadap buku...

Hurm..mari kita siapa ye puta putri ni...







Amacam?? ada berani ke diaorg ni...hehehhehe...dengar2 sampai x ckp tido dibuatnya semasa dalam latihan PLKN ni...menguji tahap stamina dan minda, mental fizikal...memang berani la..pelatih2 PLKN ni...salute2...

Apapun...undur diri dulu.......mata pun dah mula berpinau....hehhehehe...ZaaSSssSsss...Layannnnnnnnnnn...

0 comments: