Sabtu, Jun 12, 2010

Ingin Tentukan Jantina Anak??

Salam semua...harap2 semua sihatlah ye..almaklumlah musim cuti sekolah ni banyak kenduri yang bertandang..makan2 jugak ye..kesihatan kena jaga. Anak2 pun bukan main seoronok bila cuti sekolah dah bermula..apalgi time tu lah berkumpul bersama saudar-mara yang jauh2..

Bukan anak saje..mak bapak dia pun tumpang sekali..eratkan silaturahim..yerlah bukan senang nak jumpa kan? cakap pasal anak2 ni..anak saya baru demam harini..main nasa sangat..dilarang x dengar. yerlah jumpa dengan kawan2..apalagi seronok bermain x ingat dunia. Last2 kena demam..tpi daj diberi ubat tadi..harap2 cepat kebah.

Erm..lupa pulak ye..bagi pasangan yang telah menimang cahaya mata dan ingin menambah lagi atau kepada yang belum timang cahaya mata tu..sini ada satu kaedah ye..untuk rancang atau plan lah nak anak ape..harap ramai dapat faedah darinya. saya dapat jadual perancangan untuk dapatkan cahaya mata ni dari blog RedComel. Harap beliau x marah lah ye..lagipun sharing is caring right??

Oklah berbalik pada topik tadi tentang kaedah nak tentukan jantina anak2 ni..saya x jamin lah 100% kan..tapi kita boleh usaha. Allah yang tentukan segalanya. :)

















Jadi..semoga berjaya pada yang ingin mencuba..mana tahu rezki berpihak pada anda kan?? saya pun tumpang gembira kalau ada yang telah berjaya mendapatkan cahaya mata mengikut perancangan yang anda mahukan.

Saya sekarang nak rehat dulu..anak2 pun masih kecil..jika nak mungkin pada usia 33 tahun. @ hero dah ada..perempuan pula la...hehehhee..apapun tengok keadaan.

Jadi pada yang tertunggu2 nak anak apa tu...jadualkanlah ye :)


Turut mendoakan

3 comments:

lily lotus berkata...

thanks for sharing :)...memang tengah planning nak baby girl ni

erisya nor berkata...

salam. petua yang bagus...mlgnya udah terlambat buat saya :) bagi yang masih boleh mencuba..moga sukses!

nor rosmaria zainol berkata...

:) sama2 dpt manfaat..mana tahu rezki kan..asalkan usaha :) apapun kita hanya merancang..tuhan yang tentukan :) al the best